Stress coaching psykoterapi i København

Jeg er inspiret af dagligdagen

LONE ENEMARK, Psykoterapeut & Stress Coach, samt underviser på psykoterapeut uddannelsen hos Life Academy.

Jeg brænder for at få det enkelte
menneske til at se egne styrker og
acceptere sig selv, som den de er. Når vi accepterer os selv, så giver vi andre mulighed for det samme.

Jeg ønsker at vække troen på, at Du kan og at drømme kan blive til virkelighed. Jeg står for nærvær og accept i en kærlig rummende energi. Jeg støtter dig til at tro, turde og tage ansvar.

Privat er jeg gift med min mand, som jeg har levet sammen med i mange, mange år. Vi har to fantastiske børn og svigerbørn med rødder ude i verden og også et dejligt barnebarn.

MIN BAGGRUND

Jeg er eksamineret Integrativ Psykoterapeut fra Life Academy, hvor jeg er underviser og supervisor på uddannelsens 1 og 2 år. Desuden er jeg Stresscoach fra Forebyg Stress og Stress Academy.

Jeg er uddannet socialrådgiver og gennem min erhvervserfaring blevet specialist i arbejdsfastholdelse og sygedagpenge. Jeg har altid beskæftiget mig med sygemeldte, både i forhold til lovgivningen og især hvordan man kommer videre på trods af sygdom.

Mine klienter og studerende siger ofte at jeg har “grounded energy” og en styrke i at møde mennesker med accept og rummelighed. Samt at jeg er super god til at formidle let og forståeligt, og på den måde tydeliggøre sammen-hængen mellem det, der sker i deres liv og deres måde at være i verden på.

Skriv til mig

    Jeg besvarer normalt mail morgen og aften på hverdage mandag-torsdag samt søndag eftermiddag/aften. Jeg træffes almindeligvis ikke fredag-lørdag.

    Hej Lone,